دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بوقلمون خوشزه و مجلسی
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بوقلمون خوشزه و مجلسی
طرز تهیه آبگوشت بوقلمون بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام آبگوشت بوقلمون را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بوقلمون خوشزه و مجلسی
همان طور که میدانید بوقلمون فواید زیادی دارد امروز قصد داریم یک ابگوشت خیلی خیلی خوشمزه با بوقلمون را آموزش دهیم
مواد لازم برای تهیه آبگوشت بوقلمون :
گوشت بوقلمون :♦: یک قطعه
لپه :♦: یک قاشق غذا خوری سر خالی
سیب زمینی کوچک :♦: 1 عدد
پیاز کوچک :♦: 1 عدد
نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز :♦: به مقدار لازم
دارچین :♦: 1 قطعه
برگ بو :♦: 1 الی 2 عدد
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بوقلمون خوشزه و مجلسی
چاشنی سلیقه ای است ( رب ، آبلیمو ، لیمو عمانی ،آب نارنج یا ترکیبی از رب و لیمو عمانی و … )
طرز تهیه آبگوشت بوقلمون :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه آبگوشت بوقلمون ابتدا باید
بوقلمون را با لپه و پیاز و سیب زمینی در آرام پز یا روی شعله کم گذاشته و
زردچوبه و برگ بو و دارچین را اضافه کنید بعد از اینکه پخته شد .
نمک و فلفل و چاشنی را اضافه کنید .
آبگوشت بوقلمون میتواند به شکل ساده سرو شود یا اینکه آب لیموی تازه به همراه پوست رنده شده لیمو اضافه کرد و
یا از سایر چاشنی ها استفاده کرد کسانی که طعم نارنج را دوست دارند از نارنج برای چاشنی استفاده کنند و
برای طعم ترش از لیمو عمانی و …
امیدواریم که طرز تهیه این آبگوشت لذیذ برای شما عزیزان مفید بوده باشد
نوش جان
دستور پخت و طرز تهیه آبگوشت بوقلمون خوشزه و مجلسی
- ۹۷/۰۷/۰۷