طرز تهیه خورش آلو مسما با گوشت و مرغ به سبک گیلانی

در این مطلب از سایت جسارت به توضیحاتی در مورد خورش آلو مسما می پردازیم

خورش آلو مسما , طرز تهیه خورش آلو مسما , خورش آلو مسما با مرغ , خورش آلو مسما با گوشت

مواد لازم برای تهیه خورش آلو مسما

  • مرغ: برای هر نفر یه تکه
  • آلو قیسی: برای هر نفر 2 تا 3 عدد
  • آلو سیاه: برای هر نفر 2 تا 3 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • شکر: 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه: مقداری
خورش آلو مسما , طرز تهیه خورش آلو مسما , خورش آلو مسما با مرغ , خورش آلو مسما با گوشت

طرز تهیه خورش آلو مسما

1. مرغ رو با کمی آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم, و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

2. هر وقت که مرغ و آلو کاملا” پخت پیاز را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می کنیم. بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقیقه ) غذای ما آماده است.

خورش آلو مسما , طرز تهیه خورش آلو مسما , خورش آلو مسما با مرغ , خورش آلو مسما با گوشت

نکته مهم در تهیه خورش آلو مسما

• این خورش باید آب کمی داشته باشد.

• اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

• پس از اضافه کردن پیاز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

• میزان شکر این غذا بسته به میل شما قابل تغییراست.

• طعم این غذا با وجود شکر و آلو سیاه, ملس می باشد.

آلوها را 2 ساعت قبل از شروع به آشپزی خیس کنید.

خورش آلو مسما , طرز تهیه خورش آلو مسما , خورش آلو مسما با مرغ , خورش آلو مسما با گوشت

روش پخت خورش آلو مسما

پیازها را بسیار ریز و به صورت نگینی خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز ها را در آن تفت دهید تا کمی نرم شوند. مرغ را اضافه کنید و همراه با پیاز تفت دهید. هنگامی که رنگ مرغها از خامی برگشت، نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید. سپس زعفران را افزوده و هم بزنید.

خورش آلو مسما , طرز تهیه خورش آلو مسما , خورش آلو مسما با مرغ , خورش آلو مسما با گوشت

طرز تهیه و آموزش پخت خورش مسمای آلو

وقتی مواد خوب با مرغ آمیخته شدند، 1 و 1/2 لیوان آب جوش روی مرغ بریزید و اجازه دهید تا خوب بجوشد. آلوها را در مرغ بریزید و حرارت را بسیار کم کنید تا خورش خوب جا بیفتد. 2 یا 3 ساعت برای جا افتادن وقت لازم است. پس از این مدت دارچین و یک قاشق شکر را اضافه کنید و خورش را هم بزنید. کمی بعد زیر قابلمه را خاموش کنید.

خورش آلو مسما , طرز تهیه خورش آلو مسما , خورش آلو مسما با مرغ , خورش آلو مسما با گوشت

نکته: این خورش به هیچ عنوان به رب گوجه فرنگی نیاز ندارد و ادویه اصلی آن زعفران و دارچین است.

طرز تهیه خورش آلو مسما با گوشت و مرغ به سبک گیلانی